• +359 878 77 45 29
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Политика на хотела

Благодарим Ви, че избрахте Хотел за работници - Силистра ! Молим да се запознаете с политиката на хотела:

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

 1. Тези правила са разработени на базата на действащото българско законодателство.
  Хотел за работници - Силистра гарантира на своите гости спазване на конфиденциалност.
  3. Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата и не спазват политиката на хотела.
  ПРАВИЛА ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ПРЕБИВАВАНЕ В ХОТЕЛА
  1. Хотелът работи за Вас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Освобождаването на стаите е до 12:00ч, настаняването е след 14:00ч.
  2. При пристигане в хотела, гостът е длъжен да представи личен документ.
  3. При предварително прекратяване на престоя, заплатената сума не се възстановява.
  4. Услугата късно напускане /след 12:00ч/ се заплаща на цена 50% от стойноста на помещението и се предоставя на гостите само при наличие на свободни стаи в хотела , като освождаването трябва да е не по-късно от 17.30 часа .
  5. Стаите се почистват до 16:00ч. Ако сте поставили табела „Не безпокойте“ и след 16:00ч. я смените с „Моля, почистете“, стаята Ви няма да бъде почистена. Може да потърсите Рецепция.
  6. При изнасяне или внасяне на храна и напитки в ресторанта се начислява такса, която се определя според вида на артикула.
  7. Моля оставяйте ценните си вещи и документи в сейфа в стаята или на Рецепция. За вещи, оставени без надзор в стаята или на територията на хотела отговорност носи госта.
  8. Забравени от гостите вещи се пазят до 1 месец.
  9. Молим Ви да пазите имуществото на хотела и да съблюдавате правилата за пожарна безопасност. Преди да излезете от стаята си, молим затваряйте прозорците, крановете за вода, изключете светлината и електроуредите. Гостът компенсира стойността на повреденото имущество в хотела.
  10. На територията на хотела работи система за видеонаблюдение /с изключение на тоалетните и хотелските стаи . Ползвайки услугите на хотела, Вие се съгласявате с видеонаблюдението.
  11. Моля имайте предвид, че паркоместата зависят от наличността и не могат за бъдат резервирани. Хотелът не носи отговорност за нанесена щета върху автомобила Ви на територията на паркинга.
  12. Гости, които не спазват общия ред и не уважават политиката на хотела, може да бъдат принудени да напуснат комплекса без възстановяване на предплатените суми.

С ЦЕЛ ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД И БЕЗОПАСНОСТ В ХОТЕЛА СЕ ЗАБРАНЯВА
1. Пушенето във всички закрити помещения на Хотела е забранено. При констатирано нарушение, към сметката на стаята ще бъде добавена такса в размер на 200 лв.
2. Използването на електрически и газови уреди в стаите.
3. Използването на свещи и други запалими материали.
4. Предаването на странични лица на ключ-картата от стаята Ви.
5. Съхраняването в стаите на материали и предмети, опасни за здравето и живота на околните.
6. Изнасянето и преместването на мебели от стаите.
7. Нарушаването на общоприетите норми на поведение, агресивното поведение и действия, заплашващи здравето и имуществото на околните.
8. Повреждането на имущество на хотела.
9. Паркирането на автомобили на входа и изхода на хотела, както и по начин, който блокира движението.
10. Пребиваването в хотела с домашни любимци.

© 2024 Хотел за работници - Силистра. Дизайн: MADHOUSE Studio